Omgeving hotel

Shoppen

Non-stop, ontspannend en exclusief.
Winkelen in Knokke-Heist? Da’s puur genieten: zien en ontdekken, in en langs honderden winkels. Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief met de grootste internationale, gerenommeerde topmerken die pronken met een flagstore in de gouden shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan. In Knokke-Heist winkel je anders dan elders. En… non-stop, want ook op zon- en feestdagen zijn de winkels open.

Wandelen - De Zwinwandelroute

De Zwinwandelroute laat je kennismaken met de grote diversiteit aan natuurwaarden en landschappen in Knokke-Heist. Vanuit het Zwin Natuur Park of de Oosthoek struin je door de Zwinduinen en –polders en verken je de Hazegraspolder. Oude zeeweringsdijken getuigen van de strijd tegen de zee. Je wandelt door het Koningsbos, over knuppelpaden en tussen Schotse hooglandrunderen. Je wordt beloond met een grandioos uitzicht over de Zwinvlakte.

Evenementen

Er valt op elk moment wel iets te beleven in Knokke-Heist. 
Snuif cultuur op tijdens een open galerieweekend of op één van de tentoonstellingen, ontdek de vele shopadresjes, maak prachtige wandelingen en fietstochten langs magnifieke uitzichten, gebouwen en stadsbeelden of dompel je onder in de culinaire wereld. 

Een hapje en een drankje

Wil je uren gezellig tafelen, een gezellige lunch of liever een snelle snack? Elke soort honger wordt in Knokke-Heist gestild. De badstad heeft met meer dan 200 restaurants een ruim aanbod. Ontdek de huiselijke bistro’s, de gemoedelijke eethuisjes of de smaakvolle en hippe restaurants.

Fietsen - de Kustroute

De Kustroute laat je fietsen naast het strand met zicht op zee, door unieke duinen en duinbossen, of langs polders en uitgestrekte slikken en schorren. Liefhebbers van cultuur en kustgastronomie komen aan hun trekken in de bruisende kuststeden en levendige badplaatsen. Je maakt er kennis met de belle-epoque-architectuur, het Beaufort-beeldenpark met hedendaagse kunst en het rijke maritieme erfgoed. 

Alle informatie op deze pagina werd bekomen dankzij volgende bronnen.